Servicii

Proiectare. Amenajare. Intretinere.

Compania noastra se specializeaza continuu pentru a va furniza servicii excelente de consultanta, proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi, gandite specific dupa nevoile dumneavoastra.

 

Pentru a ne asigura ca vom depasi asteptarile, am ales sa facem din investitiile in resursele umane si tehnologie, o prioritate. Ne asiguram ca, solutiile care le furnizam clientilor sunt inradacinate intr-un fundament teoretic solid, iar procesul prin care realizam aceasta este unul care va ajuta sa obtineti spatiul verde pe care il doriti.

Proiectare si consultanta

Parteneriatele de lunga durata incep cu intelegerea obiectivelor dumneavoastra. Dezvoltam strategii concepute care sa depaseasca obiectivele. Tratam fiecare proiect, ca un nou inceput. Abordam etapa proiectarii nu doar ca o imagine vizuala a ceea ce va fi spatiul dvs. in viitor. Pre-gandim provocarile pe care ar fi posibil sa le intampinati si ne asiguram ca le rezolvam in prezent.

Amenajare

Tranformam spatiul dumneavoastra intr-un activ strategic. Amenajam spatii verzi, la timp si in siguranta. Echipa noastra s-a specializat pentru a transforma visuri in realitate. Ne masuram succesul dupa valoarea care o aducem proprietatii dvs.

Intretinere

Privim spatiile verzi in intregul ciclu de viata. De la daunatori si boli pana la schimbarile meteorologice, gradina dumneavoastra intalneste o varietate de confruntari. Planul de mentenanta pentru sanatatea gradinii dumneavoastra, conceput de catre specialistii nostri, este gandit astfel incat, sa furnizeze spatiului verde toate solutiile necesare dezvoltarii acestuia.