Ce plante ornamentale sunt potrivite pentru un gard viu?

Inainte sa alegeti plantele pentru gardul viu, este important sa stabiliti rolul acestuia, iar expertii nostri va ajuta prin consultanta, in magazin, pentru a beneficia de planta potrivita gradinii dumneavoastra. Aveti nevoie de un gard care sa va asigure intimitatea fata de vecini? In acest caz, veti avea probabil nevoie de un gard inalt, substantial.

Pentru o gradina din fata casei, s-ar putea sa doriti un gard viu mai jos, care defineste zona de margine, dar permite trecatorilor sa priveasca florile.

  1. Cateva din plantele ‘vesnic verzi’ de talie mica, pentru gard viu, pe care le gasiti in magazinul nostru sunt: Photinia Fraseri ‘Little Red Robin’, Photinia Fraseri ‘Robusta Compacta’,  Prunus Laurocerasus ‘Otto Luyken’,  Euonymus ‘Emerald Gaiety’, Euonymus ‘Emerald Gold’, Cotoneaster ‘Major’.
  2. Plantele ‘vesnic verzi’ de talie medie si mare, pentru gard viu, pe care le veti gasi in magazinul nostru sunt: Ilex Mutchagara ‘Nellie R. Stevens’, Magnolia Grandiflora, Prunus Laurocerasus ‘Novita’, Photinia fraserii Red Robin, Cupresscyparis Leylandii / Leylandii ‘Gold’, Cupressocyparis Leylandii ‘Gold Rider’.

Trebuie sa decideti daca doriti un gard viu care sa fie ‘vesnic verde’ (din eng. ‘evergreen’) sau iarna sa isi piarda frunza.

Posteaza un comentariu