Sfaturi de la o firma profesionista de gradinarit: Fertilizarea gazonului

Vi se pare ca gazonul dumneavoastra are un aspect lipsit de viata, in ultima vreme? Sunt sanse mari sa fie „infometat”, datorita lipsei substantelor nutritive. Fertilizarea gazonului poate fi exact ce acesta are nevoie, pentru a deveni gazonul sanatos si vibrant de dinainte, de aceea este crucial sa gasiti serviciile potrivite de fertilizare pentru gazonul dumneavoastra.

Beneficiile unui serviciu de fertilizare pentru gazon:  

Dupa cum s-a dovedit „esti ceea ce mananci”. Aceasta regula nu se aplica doar fiintelor umane, ci si gazonului dumneavoastra. Fertilizarea joaca mai multe roluri in sanatatea si aspectul ierbii:
1. Fertilizarea  furnizeaza aportul necesar de nutrienti pentru ca, gazonul sa se dezvolte armonios.
2. Serviciul regulat de fertilizare promoveaza cresterea si ajuta iarba deteriorata sa isi revina mai usor si mai repede din anumite boli si infestari.
3. Fertilizarea echilibrata favorizeaza o crestere adecvata a firului de iarba si previne dezvoltarea excesiva datorata suprafertilizarii. De asemenea, are un rol important in lupta impotriva buruienilor.
4. Fertilizarea  face gazonul mai puternic acesta devenind mai rezistent la factorii de mediu distructivi.
5. Va veti putea bucura impreuna cu familia si prietenii dumneavoastra, de un gazon sanatos si cu un aspect superb.
Cu serviciul de fertilizare de la Adenandra Gardening, gazonul dumneavoastra va fi bine hranit pe tot parcursul anului datorita formulei cu eliberare lenta ce se aplica in diferite puncte a peluzei in fiecare sezon  pentru a stimula si a mentine o crestere sanatoasa a firului de iarba.

Posteaza un comentariu