Despre noi

Suntem o echipa de oameni creativi, proactivi si pasionati de ceea ce facem.

Adenandra Gardening a fost infiintata in anul 1998, in Oradea, de catre Ioan si Adriana Bonte.  De-a lungul anilor am ajutat clienti cu un spectru larg de nevoi, dar in acelasi timp au fost oportunitati pentru a ne dezvolta. Ne bucuram de noi provocari si credem ca am putea fi un partener de incredere pentru dvs.

0

ani

de experienta si expertiza

0

mp

spatii verzi amenajate

0

clienti

in portofoliu

0

orase

in care locuiesc clientii nostri

0

plante

vandute

Valorile noastre

Pasiunea

Pentru noi, drumul spre excelenta este sa crezi din toata inima in ceea ce faci.

Credem in puterea resurselor umane

La Adenandra suntem un grup de oameni unici si capabili, gata sa dam piept unor noi provocari.

Integritatea

Nu doar scopul este important pentru echipa noastra, ci si cum vom ajunge acolo. De aceea etica in afaceri este unul dintre principiile noastre.

Progresul

Ne asumam riscuri, ne confruntam esecurile intr-un mod cat mai deschis si obiectiv. Dar mai mult de atat recunoastem succesul si ne deprindem sa il repetam intr-un mod constant.

Altruismul

Suntem deschisi sa impartasim ceea ce am fost invatati si noi la randul nostru. Atitudinea echipei noastre este una de pro colaborare.

Ne-am bucurat de colaborarea cu Adenandra Gardening la mai multe proiecte: Aqua Park Nymphaea, Tradecenter si Kaufland Nufarul. Spatiile verzi amenajate de ei, cu creativitate si profesionalism, au pus in valoare lucrarile noastre oferindu-ne incredere in serviciile prestate de Adenandra Gardening.

Lovas Sandor

- Inginer, Manager de proiect

Conceptul de landscaping este de o important majora atit la locul de munca, dar in special acasa! Ca oameni am fost creati sa traim intr-o gradina si acesta este locul unde ne putem gasi maxima implinire alaturi de cei dragi. De citiva ani noi suntem clienti fideli Adenandra pentru gradina noastra si recomandam serviciile lor cu toata increderea!

Sebastian Vaduva

- DIRECTOR, Griffiths School of Management

Am fost placut impresionat de responsabilitatea si promptitudinea Adenandra Gardening. Solutiile oferite au fost profesionale, la timp si adecvate nevoilor noastre, ceea ce ne-a determinat sa continuam colaborarea cu ei.

Dorel Mihalcea

- Zalau

Echipa Adenandra Gardening

Bodog Ionut

Mentenanta

Este proactiv si lucreaza cu daruire pentru a-si vedea sarcinile indeplinite, fiind bine structurat in toate actiunile sale. Ionut este centrat pe dezvoltarea celor din jurul sau, observand si solutionand totodata nevoile lor.

Bonte Adrian

Marketing

Este vizionar, creativ si deschis noilor provocari. Adrian a invatat de la mentori profesionisti in management si marketing. Si-a dobandit experienta si expertiza in mai multe multinationale.

Drugas Marius

Mentenanta

Marius este plin de energie, vivace si ingenios.  Isi asuma responsabilitatea, obtinand reusite in operatiunile sale.